Julebord 29.november i Kammegata 4

Julebord 29.november i Kammegata 4

Publisert av Kansler Losje IX den 02.12.19. Oppdatert 18.04.20.

(Tekst: Geir Gurrik, Foto: Thore Kirkevold)

Fredag 29.november hadde Losje IX Tønsberg Julebord med ledsagere. Om ikke dette er første gangen siden 1952 så er det første gangen på mange år at vi har hatt en samling sammen med ledsagere før jul på en fredag og det ble godt mottatt av de som hadde anledning til å møte denne kvelden. Det var noe frafall grunnet sykdom så vi ente opp med 41 personer til bords.

Oppmøte var fra kl.1830 hvor man rakst fant seg en plass i salongen og den gode summingen kunne starte opp. Det ble servert en Vordrink til alle før maten og denne ble hentet av Brødrene til sin ledsager.

Deretter ble alle ønsket hjertelig velkommen av  Fest- og Aktivitetkomiteen v/Broder Reidar Andersen, som videre opplyste rundt det praktiske for kvelden. 

Middagen startet kl.2000 og det ble servert julemiddag bestående av ribbe, medisterkaker, julepølse og poteter. Og for de som orket var det servering to ganger. Desserten var den tradisjonelle Riskremen m/rødsaus, men uten mandel denne gangen.

Under middagen ble alle avbrutt av diverse dikt og historier fortalt av Broder Sigmund Bell Rysst, dette gledet veldig da han kun hadde 17 sider gjort klart til denne kvelden! 

 


Damenes tale ble fremført av Broder Geir Gurrik som med god hjelp fra nettet hadde funnet frem noen gullkorn og sitater som damene ble hedret med.
Fest- og Aktivetskomiteen v/Broder Reidar Andersen hadde laget en quiz som alle som kunne gjette korrekt fikk en liten premie, og det var mange som var veldig flinke og fikk sin fortjente premie.

Etter middagen var det tid for kaffe og noe i glasset inne i salongen, her gikk praten igjen over til den gode summingen som vi hadde hørt under hele denne kvelden.

 

Fest- og Aktivitetskomiteen ved Brødrene Morten Moe Gulliksen, Reidar Andersen og Geir Gurrik takker for et fint Julebord! Håper at dette kan bli en fin tradisjon fremover og da kanskje med å gjøre noen endringer på kvelden som f.eks å starte opp med å se på stjernehimmelen i Losjehallen. Vi vil da kunne komme i enda bedre Julestemning for kvelden.

 

Ønsker dere alle en fredfull God Jul og ett godt nytt år!